Part 2

Här kommer alltså del två av min Jedward fanfiction Utan dig.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här, förutom att: ni som inte tål blod bör nog hoppa över sista biten.. Ni får säga till om det behövs så kan jag skriva en kort inte-blodig resumé i början på nästa ;)
Och en sak till! Kommentera, jag blir överlycklig för varje stavelse ^^,






UTAN DIG del 2

Det var inte John som väckte honom den morgonen, utan katten. Hennes kalla nos nuddade hans öra ett par gånger, sedan den sträva tungan.

”Armani” log han och vred försiktigt på huvudet. Katten satte sina mjuka tassar på hans kinder och kikade på honom. Edward blåste luft mot henne och fick ett ogillande läte till svar.

”Time to wake up” Han vred på sig och lyckades lyfta upp katten i famnen i samma rörelse. Han drog på sig ett par byxor som låg slängda över en stol med katten under armen, och gick nedför trappen. Vid köksbordet fann han sin tvilling. Kevin, deras äldre bror, var precis på väg ut, men hann i alla fall konstatera att Edward såg mycket bättre ut än dagen innan.

”Look who it is! It’s Armani!” Edward tryckte upp katten i tvillingens ansikte. John skrattade tyst och kliade kattens bruna öron.

Edward släppte katten och hällde upp en skål med flingor och vatten. De hade alltid vatten till flingorna, mjölk kändes överskattat.

”Leem* rescheduled, we’ve got another day off.” John kikade på honom under lugg, men blickade sedan ned i sin egen skål med flingor och vatten igen.

”Cool!” Edward log stort. Han kände sig mycket bättre, om än lite matt i kroppen fortfarande. ”We should go take, like, a coffee somewhere or, like, I don’t know, something.”

John tittade upp mot honom och höll med. Men det var inte det blev aldrig det vanliga JohnochEdward-samtalet.

”Are you, like, sick or something?”Han tittade oroligt på sin bror, inte hade han väl fått Edwards förkylning i alla fall? John förnekade och skrattade, men det kändes halvhjärtat. Edward lyckades inte slå bort tanken att tvillingen dolde något för honom. Inte för att det hänt förr, men ändå. Det var obehagligt.

 

Bara en timma senare vandrade de iväg till ett fik där de brukade hänga. De anställda och stammisarna kände dem sedan innan hela Jedward-historien, så det brukade inte vara några större problem. Under den korta promenaden dit hann de i alla fall med ett par fotografier och autografer, men Edward bara njöt. Det var det här han älskade, alla de människor som tyckte om honom, ville ha hans namnteckning på ett papper, en arm, i ansiktet. Att inte vara uppskattad hade han fått nog av i skolan, men det hade också gjort att han kunnat klara av all negativ kritik de fick under X factor. Han hade slutat bry sig om att människor tyckte illa om honom och John, och istället börjat bry sig bara om det bra.

 

De beställde in fika – inte så mycket förståss, det var löparhjärnan som sa emot – och satte sig vid ett bord i utkanten av uteserveringen. Det kom fram ett par tjejer, men inte mer än så.

”Just going to the bathroom, you’ll wait here?” Edward nickade till svar och vinkade med ett småbarnsligt leende. John var fortfarande inte sitt vanliga jag, och Edward funderade fortfarande på om brodern faktiskt var sjuk eller inte. Men det var inte det, då skulle han ju ha sagt något.

 

”Come on John, how long is it going to take?” Edward muttrade irriterat för sig själv, skulle inte tvillingen komma tillbaka snart? Han suckade och reste sig, bara han inte hade lyckats få dörren att gå i baklås igen.

Då han sakta gick mot toaletterna svepte en rysning plötsligt nedför hans ryggrad. Han frös till ett ögonblick, och ökade sedan steglängden. Han kände igen känslan från skoltiden och visste mycket väl vad den betydde. John var i trubbel. Big time.

Den kusliga känslan släppte inte, utan ökade i styrka. Han slet upp toalettdörren, bara för att finna rummet tomt.

”Damn it. John?” sa han högt, i hopp om att få ett svar. Det var tyst. Han provade en gång till, ännu högre den här gången. Han hörde mumlande röster, och sedan ett skrik han skulle känna igen var som helst.

”JOHN!” Paniken rev hans röst i bitar då han rusade till undsättning. En gränd han inte varit in i förr gjorde en hastig sväng på höger och fick honom att rusa in i en vägg. Han klarade sig dock utan mer allvarliga skador än en bruten nagel. Då han fick syn på sin bror kändes det, direkt, som precis ingenting.

"Oh my god, John!" gråten stockade sig i halsen på honom då han föll på knä vid tvillingens sida. John satt hopsjunken mot väggen med ett blödande sår i pannan. Blåmärken trängdes tillsammans med blödande sår över hela hans armar, och vid det vänstra nyckelbenet var det ett stort, öppet sår. Fingrarna på vänsterhanden verkade krossade.
"Ed, Edward?" Brodern blinkade sakta mot honom och grimaserade av smärta.
Edward drog av sig den vita Michael Jackson tshirten han hade på sig och pressade den mot såret vid axeln.
"I'm here, right here." Han tog Johns högra hand i sin och kramade den hårt. "Hang in there John, will you?" Tvillingen nickade ansträngt, men bara ett par sekunder senare tippade hans huvud ned mot bröstet då han tappade medvetandet.

Edward fumlade efter mobilen i sina fickor med en hand - den andra var fortfarande upptagen med att försöka hindra blodflödet - och svor till då han kom på att det var John som haft den. Om han hade blivit rånad skulle den självklart inte vara kvar. Trots att han var övertygad om att han inte skulle hitta något petade Edward ned handen i broderns jackficka. Chocken då han upptäckte att den var kvar släppte på bara någon sekund.

Han behövde bara hålla in en knapp för att mobilen skulle slå numret av sig själv. En välbekant röst svarade efter bara ett par signaler. Nu rann tårarna efter Edwards kinder.
"I don't know what to do. Please Leem, help him!"





*Liam är deras roadmanager, eller något jagvetinteriktigtvad, men de kallar honom alltig Leem (a)

Kommentarer
Moa sa:

Får nästan tårar, fan asså, skriv mer!



sv: rätta vadå? x) Ja Edward verkar mer kramgo haha! :)haha ja jag skrev ju att edward rider på john xD

2011-07-21 @ 00:06:04
URL: http://swejedward.blogg.se/
Marika sa:

Super bra! Blandningen mellan svenska och engelska passar jätte bra, det skulle bara kännas så fel att höra (eller läsa snarare) John och Edward prata svenska. Hoppas att John är okej nu bara, Edward med för den delen. Fortsätt skriv, ;)

2011-07-21 @ 01:03:01
Felicia sa:

asså gud va duktig du är Fanny! ;o <3

2011-07-21 @ 14:27:15
URL: http://ulrikmuntherfanfiction.blogg.se/
Mikaela Jedward Fan sa:

Asså gud så bra!

Man har ju lus att gråta, så himla bra skrivet alltså! Skriv mera :D

2011-07-21 @ 19:17:20
URL: http://jeedward.blogg.se/
Alice sa:

Gud vad duktig du är! <3 Började nästan gråta på slutet ^^ Du måste skriva mera! :D

2011-07-21 @ 20:25:26
Emma sa:

Du är jätteduktig på att skriva, du fick mig att börja gråta på slutet! :´) det var bara en sak jag tänktet på, när Edward säger att dom ska gå ut och dricka kaffe, dom dricker aldrig kaffe det sticker i deras tänder då XP se deras klipp "How to make coffe JEDWARD" annars är allt jätte super bra! :D

2011-07-23 @ 21:08:44
Fanny sa:

Emma: Jag hittade ingen bättre översättning på ordet fika, så 'coffee' fick duga (googletranslate, yeah xD)

Och tack ^^

2011-07-24 @ 19:28:14
URL: http://jedfiction.blogg.se/
Hanna sa:

omj........ du kan inte skriva så här >.< jag blöter ju ner tangentbordet XC GE HIT DE ELAKA PÖJKARNA SOM RÅNADE HONOM SÅ SKA JAG SLÅ DEM! nån som vill följa med? :D

2011-07-30 @ 20:07:08
URL: http://hannabodell.bloggplatsen.se
Hanna sa:

Verkligen superbra! men jag undrar bara en sak, hittar du på vissa grejor t.ex. att deras bror heter kevin och att de har vatten till flingorna eller har du letat fakta om dem och att det är sant? Hoppas du förstår vad jag menar. :)

2011-08-01 @ 00:48:06

Hejsan! Du har hittat till en fanfiction-blogg om våra älskade tvillingar JOHN & EDWARD Grimes, aka JEDWARD. Här finns noveller skrivna ur alla möjliga vinklar, följetonger och korta, glada och sorgsna. Om ni vill kopiera något; gör det! Men länka tillbaka, och låt mig veta ;-)

Ni får hemskt gärna lämna en kommentar innan ni går <3

JEDHUGS & JEDKISSES



Ditt namn?
Spara uppgifter?

E-postadress (kommer inte att synas i kommentarsfältet)

Fyll gärna i din bloggadress (så att jag kan svara på din kommentar):

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0