Svar igen <3

Josefine:
Ska du hata eller gilla mig för det här? XD jo, jag var ju och såg på John och Edward i Göteborg och Linköping, och då när jag träffade John berättade jag om dina AWESOME fanfictions och han bad mig hälsa till dig! "Say hi from me!" TYVÄRR FICK JAG INTE DET INSPELAT! So so so so SORRY!!! :(

Svar:
jdf vjipetvfgceowsjhkndwiu rizseriuyuipmfwea huifeayutw
Oh. My. Freaking. God. Oh, my God. Oooooooh my Goooooood!
I just- I- Men- Jag- 
Alltså, jag VET att jag sa att ni inte skulle säga men vafan JOHN HÄLSADE TILL MIG, OMG, OMJ OMwhatever
brb dying
 *le dead*


(och bara för att jag är så jävla glad ska jag ta och skriva hela kvällen, när jag pluggat klart till provet i mrgn <3)

Svar på kommentar :)

Ida:
Kommer det bli mer hogwarts thingy ? 8D

Svar:
Självklart! Så fort jag lyckas få ned något vettigt i ett worddokument ;)

Update ^^

Hej ni, det var ett tag sedan :-$
Jag har prioriterat mitt liv lite över bloggen, så att säga :(

Sitter och skriver lite på en novell som mest handlar om ett jedhead (kille, OMJ! xP) som går på konsert och inte så mycket om John och Edward själva förutom sista biten... Ska jag publicera den när den är färdig, eller vad säger ni? :)


Jedhugs and jedkisses till alla ni som stannar kvar trots att jag suger på att uppdatera <3


Svar på kommentar + fråga! :D

Isabell undrade när nästa del skulle komma ut, och svaret är så fort jag hinner ^^' Har mattenationella på onsdag, religionsprov som ska göras och en engelskabok som ska läsas ut :S Pluss lite mer prylar, roligt liv Oo'
Men, ska försöka få ut den i veckan ;)


Sedan måste jag ställa en fråga till er; Vad vill ni läsa om sedan? Vad tycker ni om? Föredrar ni det verklighetstrogna novellerna eller de mer fantasy-aktiga? (haha, det blev tre, men ändå ;P)
Jag har EN scen till en novell som verkar grymt härlig i den senare kategorin, men jag kommer inte på något mer om den.. I just kind of like the idea of Fallen Angels :3

Hugs <3

When Jedward Went To Hogwarts (4)

Hokus pokus filiokus!
Lol, eller nått sånt ;) Den här är fortfarande lite småskum, men, jag skriver klart den (tror att det blir en del till) innan jag börjar på något nytt. Nu drar skolan igång igen, hurra.. -.-
Anyways, hoppas att ni har haft ett härligt jullov. Much love <3
4 Behind the statue


Den första veckan gick förvånansvärt fort. Kanske var det för att de båda pojkarna gjorde allt de kunde för att ses så ofta som möjligt, kanske var det för att det var en ny skola och en massa nya saker att lära sig. Som om det inte var konstigt nog att vara ensam så spenderade de lektionerna med viftande stavar, böcker om varelser som inte borde existera och, kanske underligast av allt, ett helt ämne om vanliga människor. När de inte hann ses emellan lektionerna jagade de istället efter lärare för att se om det på något vis gick att få dem tillbaka tillsammans igen, men utan vidare resultat.

   Så kom helgen. De hade stämt träff tidigt på lördagsmorgonen utanför stora salen. Edward – som hade fallit tillbaka i gamla vanor och inte riktigt vaknade av sig själv på mornarna – kom kutande runt ett hörn, bara för att krascha rakt in i sin bror. John snubblade till av kraften i krocken och var nära att falla, men Edward grep tag i hans ärm i tid. De blev stående ett par sekunder, innan de båda pojkarna sprack upp i stora leenden och slog armarna om varandra.

   Hela dagen satt de i en av de mer avlägsna korridorerna. De hade hittat en plats bakom en staty där de knappt syntes över huvud taget. Ibland sprutade orden ur dem i överljudsfart, utan att någon av dem hade problem med att höra eller förstå vad den andre menade. Andra stunder satt de bara tysta, rygg mot rygg, huvud mot huvud. Lyssnade på varandras andetag, njöt av att vara tillbaka tillsammans igen.

   ”It’s aweful, okay.” John bröt en av dessa tystnader. Men istället för att låta glad och hyperspeedad som han gjort de tidigare timmarna var rösten tyst, ömklig. Edward vred på huvudet och kikade på sin bror i ögonvrån. Självkart förstod han vad John pratade om. Det var hemskt. Ändå kunde han inte föreställa sig annat än att John hade det värre. Tvillingen var visserligen den mer utåtriktade av de två, men han var placerad i ett elevhem där det knappt fanns några mugglarfödda. John sade att han hade börjat lära känna några av de andra Slytherineleverna, men Edward kände på sig att det var mest ytliga kontakter. Brodern hade alltid haft svårt att vara för sig själv, även om Edward ofta var den som verkade vara den som var mest beroende av sin andra halva. Edward själv hade dessutom Fred och George, de rödhåriga tvillingarna, som hela tiden försökte få honom att må bättre.

   ”I know, John. I know.” Han flätade ihop fingrarna med broderns, sände ett av sina älskvärda leenden mot sin bror. John vred huvudet åt hans håll så att de i princip satt öra mot öra, och drog på läpparna tillbaka.

   ”I– I just– Aah, I don’t know. I just miss you, Ed.”

   “I miss you too, John. All the time.”

 

Albus Dumbledore var ute och vandrade i slottet. Det var sent, men något hade sagt honom att det var en bra tidpunkt för att ta en promenad igenom de mörka korridorerna. Han kände Hogwarts utan och innan, så dagsljus var inget krav. Ändå hade han tänt stavtippen, nu när han var i en korridor där det inte fanns några tavlor han kunde störa.

   Han stannade upp och drog roat på läpparna då det blåaktiga ljuset föll på en sko som stack fram från bakom en staty. Han tog ett par steg åt sidan för att kunna kika in bakom den väldiga stenskulpturen. I det kalla skenet från hans stav satt två pojkar. Det enda som skiljde den åt var det faktum att den ena bar kläder i Slytherins färger och den andre i Gryffindors. De påminde honom väldigt mycket om Weasley tvillingarna, även om han innerst inne hoppades att de inte var riktigt lika vilda.

   Pojkarna satt lutade mot väggen och varandra, pojken med den rödrandiga slipsen med huvudet på sin brors axel, pojken med den grönsilvriga slipsen med huvudet mot sin brors blonda kalufs.

   ”Boys, shouldn’t you be back in your houses by now?”

   De ryckte båda till vid ljudet av den vuxne trollkarlens röst och stirrade förvånat på honom. Den enes ansikte blev genast lika rött som dennes husfärger; hans blick föll fort från den mycket äldre mannens ansikte, ned till golvet.

   ”No, please don’t…” Professor Dumbledore vred på huvudet och tittade förvånat på pojken i kläderna med gröna detaljer. Han hade inte förväntat sig ett svar, för att vara ärlig.

   ”Yes, sorry professor, sir. We fell asleep and forgot about time. We’re on our way, sir, professor, headmaster, sorry.” eller något liknande var de svar han i vanliga fall fick; särskilt ifrån förstaårseleverna som i många fall verkade finna honom en aning skrämmande. Men istället satt den blonde pojken och tittade honom rakt i ögonen, bestämda rynkor kring munnen och en hand på sin brors axel.

   ”We… I don’t want to be alone again.”

   “Me neither!”

   “Alone? You both have loads of housemates, haven’t any of you made any friends yet?”

   Tvillingarna utbytte en blick.

   “It’s not the same.” De uttalade orden i kör, vilket fick dem att småförvånat vrida tillbaka huvudena mot varandra och le. Dumbledore flinade roat för sig själv, innan uppmärksamheten vändes tillbaka till honom igen. John tog initiativet, precis som så ofta.

   ”Please, professor!”

   ”Well.” Den gamle mannen sträckte på sig igen. ”Good night then.”

   John och Edward utbytte en tveksam blick för att sedan blicka mot rektorn.

   ”Do you mean…?” Edward var den som först återfick fattningen, men John var inte långt efter.

   ”Like, for real? Really?”

   Albus Dumbledore nickade mot dem, fick dem båda att gapa av förvåning. Sedan vände mannen med det långa skägget dem ryggen och började promenera iväg bortåt; tvillingarnas chockade blickar följde honom bortåt. Men så stannade han och blinkade åt dem.

   ”Don’t worry, I won’t tell Filch.” Ögonblicket efter hade han försvunnit hörnet, lämnade bröderna för sig själva i mörkret. De kunde inte längre se varandra, men visste självklart exakt var de hade varandra. Vilt fnitter fyllde korridoren i ett par minuter, innan de kröp ihop mot varandra igen. Snart sov de båda pojkarna djupt, i den välbekanta tryggheten.


Update

Jag har skrivit klart del 4 i Hogwarts-thingy! Publicerar den inte förrns i morgon, när jag har hunnit läsa igenom den och trolla lite (see what I did there?) för att bli nöjd med innehållet :3


4 BEHING THE STATUE; comming soon
(I just realised how extremly cesty that sounded.. Aah, screw it, I like it xD)
Sov gott fina människor <3


Svar på kommentar

Rebecka om Impossible:
För det första..Det kändes fel att fylla i mitt namn under "Jag älskar Jedward och jag heter".. för de två människorna har inget med det jag är påväg att skriva.
För det andra, jag har en stor förmåga att tappa kontrollen och hamna på sidor jag inte menade att klicka in på. Ärligt, så minns jag inte hur jag hamnade här. Men, jag läste ovanstående lilla text..och sparade din webbadress i favoriter i min webbläsare. Varför? Jo, för att jag inte då, på direkten för någon dag sedan hade tid att skriva ner denna kommentar.. som jag anser dig vara värd.

Dock skriver jag det jag vill att du ska veta med dig nu.
Din ovanstående korta text, tycker jag är så himla vackert formulerad, och jag som många andra kan förstå att den antagligen är baserad på 'Jedward', dock.. tycker jag att du har formulerat dig så himla bra att man kan tolka den lite som man vill. Jag hoppas också att du vet med dig att du skriver himla bra och att jag kan försäkra dig om att jag läste några flera av dina texter, jag tänkte inte så mycket på vad de hade för innehåll. Det händer mig ofta. Jag kan ofta glömma vad innehållet vill förmedla när det är vackert formulerat!

Må väl, och fortsätt skriva så fingrarna värker!


Svar:
Känner att jag måste skriva ett svar. Verkligen måste. Men jag sitter här, helt förstummad, och stirrar på datorskärmen. För jag har ingen aning om vad jag ska säga, jag bara... bara... Wow. Jag tror inte att det finns ord för att beskriva vad jag känner just nu. Jag har fan tårar i ögonen! Det känns välidgt surrealistiskt att någon skulle skriva, skulle vilja skriva, något sådant, till mig :O Jag... Äh, det finns verkligen inga ord för det här.
Tack, TACK, tusen, tusen tack! 
Är det faktum att jag sparade ned den här kommentaren som bakgrund till datorn nog bevis på min tacksamhet? Knappast. Men jag kommer i alla fall att läsa den varje dag och bara le! Du anar inte var det betyder för mig <3
... Så, du är inget Jedhead? :PKändes som att det behövdes bildbevis på det här :3


Vill passa på att slänga in ett oändligt tack till alla som kommenterar och till alla som bara tittar in på bloggen för att läsa. Ni har ingen aning om vad det betyder för mig att någon faktiskt tycker om det jag skriver, det jag gör. Jag älskar det här, att skriva, och att jag får dela med mig av något jag älskar är helt amazing. I love you guys!


Impossible

I write depressing stories when I'm in a bad mood, so, here you go :-/

This cannot be true. It just cant be happening. How is it, is this, possible, when it was meant to be you two, forever and always? How can it be possible that you are standing here, on your own, staring at your reflection in the mirror? How is it possible that you are left in this big, cold world, without him? It was meant to be you and him, until the very end. This isn't your end. It is his end, but not yours. It would have been yours too, if you hadn't made that stupid promise. Sometimes you just don't think before you say things. Or maybe it's because you didn't think it was possible. Who would've thought that? It was just a cold, which became a fever, which became something else. Something deadly. Something that would end everything; everything but the pain in your chest. Everything, but your life. Just because of that stupid promise.
"Promise me you won't kill yourself. Promise me that you will live, for me too."
And you promised, like the idiot you are. You promised to live for him, to smile again, to laugh again, sometime, somewhere. It's not like you can understand how you are supposed to laugh, nor smile. But you made that stupid promise. And everyone is right; he wouldn't have wanted you to die as well. You know it's true, but it hurts so much to be alone. Sometimes - maybe always? - you feel like dying. But you can't let him down, not now. You can't break the promise, because you know he would be pissed at you forever.
So you're just standing there, staring at your reflection in the mirror, staring at those eyes that have the exact same colour as his had. and you just feel like dying, but you can't, you won't. Just because of that stupid promise.

RSS 2.0