Part 1

Del ett people! Suttit halva natten och skrivt, jag som skulle gå och lägga mig tidigt :S
Alltså, jag är inte helt nöjd med den här, den blev rätt seg... Hoppas ändå att ni fortsätter titta in på bloggen, de börjar hända saker redan i nästa del, så det lär bli roligare att läsa (a) 
dessutom är jag dötrött XD



UTAN DIG del 1

Det hade varit en helt normal dag. Eller, normal var den väl knappast, med tanke på att John tillbringat den till stor del utan sin bror. Edward hade dragit på sig en rejäl förkylning, och för en gångs skull var inte John smittad, inte än i alla fall.

De hade bestämt redan ett par dagar tidigare att de skulle ut och äta middag med några nära vänner, schemat var så pass fullt att det behövdes planeras ordentligt bara för att de skulle få en dag över. Och så hade Edward lyckats bli sjuk till just den dagen. John muttrade småirriterat för sig själv, men om det var för att han hade dåligt samvete över att inte ha stannat hemma eller inte hade han ingen aning om.

Efter mycket tjat – från både Liam (”Come on, take day of! Edward won't do anything but sleep anyways.”) och kompisarna – bestämde han sig för att följa med. Och visst hade de haft en härlig kväll, även om han hela tiden saknat Edward. Det kändes liksom tomt på något sätt, det var ingen som avbröt honom så fort han försökte säga något eller som började snacka om random saker mitt i en mening. Det hände ett par gånger under middagen att han vred på huvudet för att få medhåll ifrån tvillingen, som inte var där.

 

Nu var han på väg hem. Han kunde höra tjejerna, som han nyss vinkat av, gå och fnittra åt något privat skämt. Ett leende lekte på hans läppar, men han hade ingen att dela tankarna med. Det var det bästa med Edward, vad han än tänkte kunde han alltid berätta det för brodern. De var det ultimata teamet, precis som Edward sagt i någon intervju. Han kände sig taskig som lämnat sin spegelbild i sticket, och bestämde sig för att skynda sig.

Ändå stannade han upp framför skivaffärens skyltfönster. Ett enormt leende spred sig på hans läppar då han såg att Bad Behavior var det skiva som fick mest uppmärksamhet. ”Like, come on, it’s so cool!”

 

Det som kom att hända efter det var det som skulle förändra tvillingarnas liv de kommande veckorna.

John ryckte till då han hörde ljudet. En sekund undrade han om han skulle få ett rött märke i pannan efter att ha slagit i glasrutan, men sedan spelade det ingen roll längre. Pistolskott och panikslagna skrik färdades genom luften mot John.

”What the hell?” Han kunde inte bestämma sig för ifall han skulle hjälpa till eller fly. Han försökte komma på vad Edward skulle gjort. Då det inte hjälpte försökte han med Britney Spears istället, men nej.

Han rörde sig inte ur fläcken, kom inte ens på tanken att ta fram mobilen (han hade tagit med den ifall Edward skulle behöva honom). Hans alltid lika överspeedade hjärna kunde inte hänga med tankarna som snurrade i hans huvud. Kanske var det tankarna som blockerade signalerna hjärnan skickade åt hans ben.

Plötsligt kom det människor springande åt hans håll. Hans första tanke var att det var fans, var det Edward som hade vaknat och avslöjat var han var? Då han hoppat in i en dörröppning för att inte märkas slog det honom att; knappast.

You wish, tänkte han för sig själv.

Fem män rusade förbi honom och slet upp dörrarna till den svarta bil som stod parkerad precis utanför skivaffären. Ett par ryggsäckar kastades in i bagaget. De bar alla masker, men då en av männen satte sig i förarsätet slet han av sig det svarta tyget.

”Hey!” John tog ett argt steg ut från mörkret och glodde ett halvt ögonblick på mannen innan han kom på sig. Han förbannade sin spontanitet med en svordom.

Mannens ansikte växlade ett par gånger mellan rädsla och vrede innan han fick på sig masken igen.

Det var först då John kom på hur han skulle få fart på benen igen. Han sprang för allt han var värd, och trots att skorna inte var riktigt ordentligt knutna gick det riktigt fort. Han var snabb, det visste han. Han och Edward hade tränat inför OS 2012, och om inte sången hade kommit i vägen skulle de fortfarande vara på väg dit.

 

Han sprang hela vägen hem. Mjölksyran rev i benen och lungorna kändes alldeles ihop klämda av ansträngningen då han slog upp ytterdörren till familjens villa. Han mumlade ett ”I’m going to bed” till sina föräldrar och tog trappan i tre steg. En av de fem hundarna – Lassie – rusade omkring hans fötter, men han var för skakad för att bry sig. Utan att ens titta åt beaglen smet han in i sitt rum och stängde dörren.

Han sparkade av sig skorna och satte sig på golvet bredvid Edwards säng.

”Get well soon, will you?” Han la en hand på broderns axel. Ett öga öppnades och kisade emot honom.

”Hey. What’s up?”

John log lite och skakade på huvudet. ”Not much. And you…” Han buffade lekfullt med handen på tvillingens bröstkorg. ”…sounds pathetic.”

”I know.” Edward verkade inte alltför pigg. John bestämde sig för att inte berätta något, och trots att det tog emot att ha en hemlighet för brodern ville han inte oroa Edward.

Han reste sig igen, drog av sig kläderna och kröp ned under täcket i sin egen säng. Han mumlade ett ”Goodnight”, men Edward hade redan somnat om.


Kommentarer
Moa sa:

Shit vad bra! JAG VILL VETA MER!! :D

2011-07-20 @ 12:31:44
URL: http://swejedward.blogg.se/
Peja sa:

Gud! Det var ju as bra! Skriv mer! :D

2011-07-20 @ 12:49:10
URL: http://youknowpeja.blogg.se/
emelina sa:

AZZOOOOOOO SHIIIT VAD BRAAAA har allt det hänt på riktigt förresten hehe?

2011-07-20 @ 14:58:36
Fanny sa:

Emelina: Nej, det är fanfiction ;P

Och tack så jättemkt alla <3

2011-07-20 @ 18:33:00
URL: http://jedfiction.blogg.se/
Moa sa:

Kul och se att några av läsarna har hittat hit! :D



sv: Ja för det mesta är det edward som rider på john, jag har inte heller sett ngt annat :P Men john är starkare:)

2011-07-20 @ 23:43:51
URL: http://swejedward.blogg.se/
Mikaela Jedward Fan sa:

Guuud så bra! :D

Fin blogg också! :)

2011-07-21 @ 19:04:26
URL: http://jeedward.blogg.se/
BECCAAMANDAS ~ Rebecca sa:

omg! det var jätte bra! fortsätt skriv! :D ska fortsätta läsa de andra delarna nu...har 17 kvar va? o den är väl inte slut än? Hoppas inte det :D

2011-08-13 @ 23:48:54
URL: http://beccaamandas.blogg.se/
Adina sa:

Luv this!! hehe!

2011-08-15 @ 14:36:00

Hejsan! Du har hittat till en fanfiction-blogg om våra älskade tvillingar JOHN & EDWARD Grimes, aka JEDWARD. Här finns noveller skrivna ur alla möjliga vinklar, följetonger och korta, glada och sorgsna. Om ni vill kopiera något; gör det! Men länka tillbaka, och låt mig veta ;-)

Ni får hemskt gärna lämna en kommentar innan ni går <3

JEDHUGS & JEDKISSES



Ditt namn?
Spara uppgifter?

E-postadress (kommer inte att synas i kommentarsfältet)

Fyll gärna i din bloggadress (så att jag kan svara på din kommentar):

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0