Lucka 3

three

Han stannade kvar på samma ställe och fortsatte nynna för sig själv. Han gungade med huvudet i takt till musiken med ett fånigt uttryck i ansiktet, helt inne i sin egen värld. När han avslutat sången för tredje gången tystnade han dock och kavlade upp ärmen för att kunna titta på klockan. Nu var det bara en kvart kvar tills de skulle ut på scenen. Men vars var John och Liam? Än hade han inte sett skymten av dem, och även han började bli en aning stressad. Samtidigt kunde han inte låta bli att le åt vilket vrak Liam borde vara just nu, ifall denne inte hittat John. Det var nästan så att Edward tyckte synd om honom. Nästan.

   En plötslig smäll fick honom att hoppa till. Om det inte varit för det häftiga skrik som kom från samma håll skulle han inte ha reflekterat vidare över det. Men någon, av ljudet att döma en kvinna, skrek verkligen och det gav honom kalla kårar.

   ”Leem said ’Stay’.” Edward muttrade för sig själv och kämpade mot viljan att hjälpa till, mot nyfikenheten. Liam skulle bli förbannad om även han försvann. Edward lyfte blicken för att titta, men det var redan en stor mängd människor i vägen. Han betraktade dem i ett par minuter, fortfarande med en isande kyla strålande utmed ryggraden. Vad var det som hände egentligen? Vad höll alla på med? Varför stod alla där, och bara glodde? Han blev inte klok på det.

   Plötsligt rusade Liam mot folkmassan. Trots att det var hyfsat långt från platsen Edward var på till folksamlingen kunde han tydligt se paniken i mannens ansikte. Och det var inte den vanliga jag-kan-inte-hitta-tvillingarna-och-intervjuen-börjar-om-tre-minuter-paniken. Edward hade aldrig sett Liam på det sättet förr, och det var faktiskt ganska skrämmande. Den enda gången han sett något liknande (och då var det ändå långt ifrån lika skräckslaget detta) var när Edward själv hade fallit ihop på scenen för ett och ett halvt år sedan. Vad i hela världen kunde få Liam att reagera så här?

   Ögonblicket efter att insikten slagit honom var han på fötter och på väg åt samma håll.


Kommentarer
Alva sa:

;O John! OMG och så måste jag vänta tills imorgon för att veta vad det är som händer xD

2011-12-03 @ 09:53:05
Sanna sa:

Sv: Ja, galet cool! Tack så mycket :)))

2011-12-03 @ 18:30:27
URL: http://www.rodalappar.devote.se
Jenka sa:

John! Ehee jag vill inte vänta till julen jag vill ha alla delar nu ;) <2

2011-12-03 @ 20:08:15

Hejsan! Du har hittat till en fanfiction-blogg om våra älskade tvillingar JOHN & EDWARD Grimes, aka JEDWARD. Här finns noveller skrivna ur alla möjliga vinklar, följetonger och korta, glada och sorgsna. Om ni vill kopiera något; gör det! Men länka tillbaka, och låt mig veta ;-)

Ni får hemskt gärna lämna en kommentar innan ni går <3

JEDHUGS & JEDKISSESDitt namn?
Spara uppgifter?

E-postadress (kommer inte att synas i kommentarsfältet)

Fyll gärna i din bloggadress (så att jag kan svara på din kommentar):

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0