Update

OMJ, 73 besökare igår <333

Till er som tycker att jag ska skriva den på engelska och skicka den till tvillingarna: Nej??? Jag skulle bli livrädd om någon hade skrivit något sånt här om mig, fatta skämmigt OO'


Kommentarer
Sanna sa:

När jag kikade in här och såg att du svarat på min kommentar blev jag superglad, det värmde för mig också!!! Men förlåt att jag var lite otydligt i slutet. Vad jag menade är att en sån här berättelse förtjänar mycket uppmärksamhet. Leta efter novelltävlingar på nätet eller på nåt annat ställe, tipsa ännu fler om din grymma blogg eller ja, jag vet inte... Det var lite så jag tänkte.

Men sånt gör man precis som man vill, eller så gör man ingenting. Du ska hur som helst vara så otroligt stolt över din novell, för den är FANTASTISK!

Hoppas jag var tydligare nu, annars skriver jag igen! ;)

HuGs

2011-08-17 @ 12:58:34
Alizz sa:

Haha, men det hade ju varit rätt kul ändå! Du är ju så duktig! :D

2011-08-17 @ 17:46:46
Moa Grimes ♥ sa:

Svar: Haha, vad har jag nu skrivit? :P

2011-08-17 @ 17:47:36
URL: http://momoos.blogg.se/
Moa Grimes ♥ sa:

Svar: Men du skrev något om ihopklippt bild. Har jag skrivit det någon gång? :O ♥

2011-08-17 @ 18:01:53
URL: http://momoos.blogg.se/
Anonym sa:

jag tycker absolut att du ska skicka den till dom! dom kommer säkert uppskatta det! :D den är ju så bra.

2011-08-17 @ 23:10:34
Tiffany ♥ sa:

Tycker att din Jedward-fiction är den bästa, har läst ett antal stycken men din är den som jag älskar allra mest, är kort sagt beroende, och då menar jag verkligen beroende! Du är verkligen jätteduktigt, du har säkert hört det förr men det är sant! Om du fortsätter så här så kmr du gå långt, bli något stort! Tror inte Jedward skulle "ta illa upp" om du skickade denna story till dom, tvärtom, tror dom skulle uppskatta det & tycka att det var gulligt att någon som skriver så bra har valt just dem som huvudpersoner i storyn, dom kmr säkert sitta & avnjuta den som en riktigt spännande bok! Ville bara säga detta, hihiiw, lycka till :)!



Jedhugs (a) ♥

2011-08-18 @ 13:38:26

Hejsan! Du har hittat till en fanfiction-blogg om våra älskade tvillingar JOHN & EDWARD Grimes, aka JEDWARD. Här finns noveller skrivna ur alla möjliga vinklar, följetonger och korta, glada och sorgsna. Om ni vill kopiera något; gör det! Men länka tillbaka, och låt mig veta ;-)

Ni får hemskt gärna lämna en kommentar innan ni går <3

JEDHUGS & JEDKISSES



Ditt namn?
Spara uppgifter?

E-postadress (kommer inte att synas i kommentarsfältet)

Fyll gärna i din bloggadress (så att jag kan svara på din kommentar):

Vad har du på hjärtat? :)

Trackback
RSS 2.0